صندوق بین المللی پول، CBDC و استانداردهای جهانی رمزنگاری را برای ثبات مالی توصیه می کند
سیاستهای جدید توصیه شده توسط صندوق بین المللی پول برای جلوگیری از خطرات مالی مرتبط با پذیرش رمزنگاری جهانی است.
صندوق بین المللی پول (IMF) مجموعه ای از سیاست های قابل اجرا برای بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه را برای اطمینان از ثبات مالی در میان پذیرش رمزنگاری جهانی منتشر کرد.
صندوق بین المللی پول با استناد به افزایش چشمگیر ارزش بازارهای رمزنگاری با وجود روند نزولی از مه 2021 ، به بالقوه دارایی های رمزنگاری به عنوان ابزاری برای پرداخت سریعتر و ارزانتر فرامرزی اعتقاد دارد.
این گزارش بازده بالا ، هزینه های معاملات و سرعت را مشخص می کند و باعث کاهش استانداردهای مبارزه با پولشویی (AML) به عنوان محرک های اصلی برای پذیرش رمزنگاری میشود.
صندوق بین المللی پول برای مقابله با چالش های ثبات مالی ناشی از افزایش معاملات دارایی های رمزنگاری ، توصیه می کند: “سیاست گذاران باید استانداردهای جهانی را برای دارایی های رمزنگاری شده اجرا کنند و با برطرف کردن شکاف داده ها ، توانایی خود را برای نظارت بر اکوسیستم رمزنگاری افزایش دهند.
بازارهای نوظهور که با خطرات رمزنگاری مواجه هستند باید سیاستهای اقتصاد کلان را تقویت کرده و مزایای انتشار ارزهای دیجیتالی بانک مرکزی را در نظر بگیرند.
” گزارش صندوق بین المللی پول نشان می دهد که ارزش بازار ارزهای دیجیتال فراتر از بیت کوین (BTC) و افزایش شدید عرضه های استیبل کوین گسترش یافته است.
علاوه بر صدور CDBC ، صندوق بین المللی پول توصیه می کند “متناسب با ریسک و مطابق با مقررات استیبل کوین های جهانی”. علاوه بر اجرای CBDC ، سیاستهای دلارزدایی به دولتها در مقابله با خطرات مالی کلان کمک خواهد کرد.
ترجمه اختصاصی از سایت pouyam.com